Összefoglaló 2024. február 19., hétfő

U17: DVTK - Michalovce 2-1 (1-1)

Szoros nemzetközi felkészülési találkozót nyert meg az U17-es DVTK. A piros-fehérek a felvidéki Nagymihályt Gyenes Róbert és Kovács Dániel találataival győzték le.

U17: DVTK - Michalovce 2-1 (1-1)


Nemzetközi U17-felkészülési mérkőzés

Diósgyőri VTK - MFK Zemplín Michalovce 2-1 (1-1)

Diósgyőri VTK: Soós B. - B. Kovalov, Szlifka Zs., Tucsa D., Ferenczi S., Szénási S., Miskolczi D., Gyenes R., Méhes K., Purzsa X., Kovács D. Csere: Holló M., Nagy B., Derzsényi Á., Győrfi D., Kapitány G. Vezetőedző: Vincze Richárd. 
Gólszerző: Gyenes R., Kovács D.

Vincze Richárd: - Az első félidőben a labdakihozatalaink, a középső zónás játéképítéseink és a letámadásaink nagyon jól működtek. Emiatt tudtunk nagyon sok helyzetet kialakítani, ám sajnos egy kivételtől eltekitve ezek mind kimaradtak. A kontra elleni - és a középső zónás védekezésünk nem tetszett, ezekből a szituációkból túl sok lehetőséget adtunk az ellenfélnek. A második félidő első felében újra sok lehetőségünk volt, majd a vezetés után tudatosan átadtuk az ellenfélnek a területet,így szinte semmilyen lehetőséget nem engedünk nekik. Ettől függetlenül a megszereztett labdákkal sokkal több veszélyt kellett volna jelentenünk a kapura. Nagy öröm, hogy az elmúlt meccseken a támadó pontrúgásokban rengeteget léptünk előre.