Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 19. forduló

ETO FC Győr - Diósgyőri VTK 2-2 (0-0)

Győr, ETO Stadion, Játékvezető: Somogyi Gergő (Derecskei Bence, Sirkomán Alex).
ETO FC Győr: Gaál D. - Sárkány S., Lukácsy M., Prettenhoffer M., Ilyés H., Gombás M., Badics G., Farkas D., Algács N., Szerémi R., Pálfalvi R. Vezetőedző: Bognár Zsolt. 
Diósgyőri VTK: Balázs Á. - Lakatos M., Juhász K., Kovács D., Miskolczi D., Gyenes R., Jászberényi P., Ferenczi S., B. Kovalov, V. Khomenko, Nagy B. Vezetőedző: Vincze Richárd.

Csere: Juhász K. helyett Derzsényi Á. az 54., Gyenes R. helyett Szénási S. az 54., Gombás M. helyett Molnár B. a 63., Szerémi R. helyett Hideg P. a 63., Miskolczi D. helyett Kapitány G. a 75., Jászberényi P. helyett Purzsa X. a 75., Gaál D. helyett Uzoni E. a 77., Farkas D. helyett Csorba T. a 77. percben. 
Sárga lap: Prettenhoffer M. a 35., Ilyés H. a 72., Derzsényi Á. a 86., Purzsa X. a 90. percben. 
Gólszerző: Farkas D. (1-0) a 47., Jászberényi P. (1-1) a 73., Lakatos M. (1-2) a 90+2., Balázs Á. (2-2, öngól) a 90+3. percben. 

Vincze Richárd: - A mérkőzés elején volt két nagy lehetősége az ellenfélnek. Ekkor érződött a csapaton a hosszú utazás. Az első negyed óra után átvettük a mérkőzés irányítását. Nagy helyzeteket alakítottunk ki, ebből azonban nem tudtunk betalálni. A fordulás után a Győr szinte semmiből jutott előnyhöz, ezt kihasználva egy darabig az történt a pályán, amit akartak. Ezután hármat cseréltünk és rendszert is váltottunk, ennek köszönhetően ismét mi domináltunk. Kiegyenlítettünk, majd a szenvedéllyel futballozva ráadásban a megfordítottuk a meccset. Ötven másodperccel később azonban egy gyerekes hibának köszönhetően a Győr gólt szerzett. Az ilyen szituációkat meg kell tanulni a jövőben elkerülni. Gratulálok a gyerekeknek, hogy idegenben újra pontot szereztek, nagyon kevésen múlt, hogy ezt a meccset megnyerjük.