Országos U17-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 16. forduló

Várda Labdarúgó Akadémia - Diósgyőri VTK 0-0

Kisvárda, Játékvezető: Dr. Kiss Attila (Papp János, Kiss Boróka).
Várda Labdarúgó Akadémia: Nagy B. - D. Fedorov, Barati L., I. Priamov, O. Borovskyi, Kozma Zs., Molnár M., V. Mavrodi, Csengeri K., N. Koliada, A. Rudyk. Vezetőedző: 
Diósgyőri VTK: Soós B. - Lakatos M., Kuznyecov D., Jászberényi P., Ferenczi S., Tucsa Sz., B. Kovalov, V. Khomenko, Nagy B., Szakos B., Szlifka Zs. Vezetőedző: Vincze Richárd. 

Csere: N. Koliada helyett L. Sirenko az 50., D. Fedorov helyett T. Vepryk a 67., Barati L. helyett Vass P. a 67., Kuznyecov D. helyett Béres D. a 67., I. Priamov helyett I. Lych a 75., Szakos B. helyett Kovács D. a 79., Jászberényi P. helyett Holló M. a 90. percben. 
Sárga lap: O. Borovskyi az 56., Tucsa Sz. az 56., Kuznyecov D. a 60., Barati L. a 60. percben. 

Vincze Richárd: - Az első félidő első felében jól kontrolláltuk a játékot, sokat volt nálunk a labda, türelmesen és tudatosan játszottunk. A befejező zónában azonban nem azt csináltuk, ami a tervünk volt, így helyzetet nem tudtunk kialakítani. A játékrész második felében több labdát vesztettünk a középső zónában, amiből az ellenfélnek két nagy helyzete is adódott, ám a kapusunk bravúrral védett. A fordulás után egy helyzetet leszámítva a Kisvárdának nem volt lehetősége, nyomás alatt tartottuk őket,  több nagy lehetőséget alakítottunk ki. Sajnos ezek mind kimaradtak, így igazságos döntetlen született.