Összefoglaló 2023. november 25., szombat

DVTK - FTC 0-5 (0-1)

A listavezető FTC ellen az első félidőben tartotta magát a DVTK, a szünet után viszont magabiztosan vitték el a pontokat a vendégek.

DVTK - FTC 0-5 (0-1)


Simple Női Liga 12. forduló

Diósgyőri VTK - Ferencvárosi TC 0-5 (0-1)

Miskolc, DVTK Edzőközpont. Játékvezető: Takács Ákos (dr. Gavalla-Kulcsár Judit, Benkő Róbert).
DVTK: Orgoványi - Boros, Madarász, Somogyi, Geréd, Komlós, Smajić, Oláh A., Krisztin, Sain, Nagy L. Vezetőedző: Bém Gábor.
FTC: Kostić - Gődér, Garcia, Fenyvesi, Németh D., Pusztai, Vincze B., Szabó V., Papp L., Nagy V. Vezetőedző: ifj. Albert Flórián.

Csere: Sain helyett Havasi a 46., Pusztai helyett Diószegi és Vincze B. helyett Madrid a 65., Oláh A. helyett Nagy P. a   71., Németh D. helyett Fehértói a 77., Nagy L. helyett Katona F. a 79., Szabó V. helyett Stanković a 82., Smajić helyett Papp S. a 87. percben.
Sárga lap: Pusztai a 36., Oláh A. a 69. percben.
Gólszerző: Pusztai (0-1) a 21., Garcia (0-2) az 52., Papp L. (0-3) a 61., Komlós (0-4, öngól) a 71., Csigi (0-5, 11-esből) a 86. percben.

Vezetőedzői értékelés

Bém Gábor: - Sajnos az egyéni hibákból kapott gólok mentálisan  visszahúzták csapatunkat, ami a játékunkra is kihatott. A mérkőzés nagyobb részében ellenfelünk többet birtokolta a labdát, de az első félidőben voltak lehetőségeink nekünk is. A vereség ellenére volt pár játékos, aki jól játszott, de ez ma kevésnek bizonyult. A jövőben még jobban kell koncentrálnunk az ilyen kiélezett mérkőzéseken.