Összefoglaló 2024. március 17., vasárnap

NB III: Hatvan - DVTK II. F4R 0-0

A helyzetek ismét meg voltak, gól azonban nem született a DVTK II. F4R hatvani bajnoki mérkőzésén. A két csapat így egy-egy ponttal gazdagodott a forduló után.

NB III: Hatvan - DVTK II. F4R 0-0


NB III., Észak-Keleti csoport, 20. forduló

FC Hatvan - DVTK II. F4R 0-0

Hatvan, Népkert Sporttelep, Játékvezető: Hajdú Dávid (Ancsin Zoltán, Halmai Kristóf). 
FC Hatvan: Menczeles I. - Nagy Zs., Szabó Sz., Takács B., Karácsony D., Benkő D., Sárossy D., Tarjáni P., Vincze A., Dinka K., Kanálos P. Vezetőedző: Spisljak Zoran.
DVTK II. F4R: Dojcsák B. - P. Zrnic, Bacsa B., Lajcsik V., Demeter M. - Ferencsik S., Bokros Sz., Balázsi L. - Kövesi K., Fekete V., Sáreczki Sz. Vezetőedző: Szamosi Tamás.

Csere: Sáreczki Sz. helyett Hetyei Sz. a 46., Vincze A. helyett Czibolya G. a 64., Kanálos P. helyett Burzi A. a 64. percben. 
Sárga lap: Fekete V. a 14., Bokros Sz. a 44., Bacsa B. a 82., Takács B. a 87. percben. 

Vezetőedzői értékelés

Spisljak Zoran: - Gratulálok a csapatoknak, még akkor is, ha egyik félnek sem sikerült gólt rúgni. Mindkét együttes szervezett, fegyelmezett játékot nyújtott. Mindkét oldalon voltak helyzetek, de egy ilyen meccs után elfogadom a döntetlent. A pályán lévő játékosok nem a fizikálisan igyekeztek megoldani a feladatot, hanem próbáltak futballozni. Az egy-egy pont most nem tűnik soknak, majd a végén kiderül, hogy valójában mennyit ér. 

Szamosi Tamás: - Hasonló meccset játszottunk, mint egy héttel ezelőtt. A kapu előtti határozatlanságunknak köszönhetjük, hogy nem hoztuk el mindhárom pontot.