NB III., Észak-Keleti csoport, 25. forduló

Sényő FC Selyem-Ber - DVTK II. F4R 2-0 (2-0)

Sényő, Játékvezető: Török Mihály (Juhász Bálint, Gergely Márton)
Sényő FC Selyem-Ber: Szondi L. - Klepács K., Kapacina K., Farkas M., Lizák B., Schmidt P., Szokol Zs., Vámos G., Ur L., Vámos M., Orosz M. Vezetőedző: Nagy Sándor. 
DVTK II. F4R: Bánhegyi B. - Ferencsik S., Ferencsik B., Bacsa B., M. Zrnic - Lajcsik V., I. Stavinchuk, Sipos Zs. - Demeter M., Fekete V., Y. Leshchynskyi. Vezetőedző: Szamosi Tamás. 

Csere: Fekete V. helyett Hetyei  Sz. a 46., Sipos Zs. helyett Sáreczki Sz. a 46., Lajcsik V. helyett Balázsi L. az 55., Y. Leshchynskyi helyett Kiss L. a 78., Lizák B. helyett Torkos M. a 78., Kapacina K. helyett Kapacina V. a 86., Vámos M. helyett Nagy N. a 86., Schmidt P. helyett Garda D. a 90+4. percben. 
Sárga lap: Demeter M. a 34., Y. Leschchynskyi az 58., Schmidt P. a 72., Torkos M. a 80. percben. 
Gólszerző: Lizák B. (1-0) a 31., Kapacina K. (2-0) a 36. percben. 

Kulcspillanatok

31. perc: Lizák Bence kapott magas indítást a baloldalon. Levette, majd befelé húzott, mivel senki nem támadta pontos lövést engedett el a jobb alsó sarokba, 1-0. 

36. perc: Jobboldali hazai szöglet után a labda átszállt a hosszúra, ahol Kapacina Kevin kapásból visszalőtte a kapu bal sarkába, 2-0. 

Vezetőedzői értékelés

Nagy Sándor: - Sényői munkásságom alatt most nyújtottuk a legjobb teljesítményt. Végre pontrúgás után is eredményesek voltunk, és ezúttal nem kaptunk gólt. Jó tempóban, agilisan futballoztunk, átéreztük a meccs fontosságát. Az első tökéletes félidő volt, a fordulás után apróbb hibák adódtak, de akkor igazából a küzdő jelleg dominált. Az a lényeg, hogy a három pontot megszereztük, zsinórban három meccs óta veretlenek vagyunk. Így kell a bajnokság hajrájában folytatnunk. 

Szamosi Tamás: - A hazai csapat minden tekintetben felülmúlt minket, teljesen megérdemelten nyert. Nekem is kérdés, hogy az elmúlt hetek jó formája után hogy tudunk ilyen gyenge teljesítményt nyújtani. Gratulálok a Sényőnek.