Ligakupa nyolcaddöntő

Első mérkőzés
2015. február 18. (szerda) 16:00 - Diósgyőri VTK - Budapest Honvéd

Jegyinfó

Amint arról korábban már beszámoltunk, a DVTK vezetése szeretné visszahozni a régi hagyományokat, ezért úgy döntött, hogy akik jegyet váltanak a labdarúgó Ligakupa mérkőzésre, azok számára ingyenessé teszi az esti kosármeccs megtekintését. Ehhez a belépéskor elég felmutatni a megváltott Ligakupa belépőjegyet.

A találkozó szurkolói kártya nélkül tekinthető meg. (A DVTK Klubkártya kiváltásáról bővebben itt lehet róla olvasni)

A találkozóra elővételben 2015. február 17-én 12 órától az interneten a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, a DVTK Ajándékbolt Szinvaparkban található üzletében és a Ticket Express partnerirodáiban, személyesen a mérkőzés napján Miskolcon a Szinvaparkban és a Diósgyőri Stadionban található DVTK Ajándékboltban valamint a konténerpénztárban lehet jegyet váltani.

A stadion kapui a kezdés előtt egy órával nyílnak. A találkozóra érvényesek a tavalyi őszi bérletek és minibérletek mellett a már megvásárolható tavaszi bérletek is.

A DVTK - Honvéd mérkőzés jegyárai

A belépőjegy ára egységesen 500 forint, az őszi és a tavaszi bérletek valmint a minibérletek is érvényesek. A DVTK szurkolói a szerdai találkozón a napos oldali fedett lelátóról szurkolhatnak, a többi lelátó nem lesz nyitva.

A jegyek nem helyre szólnak, helyfoglalás érkezési sorrendben.

A vendégszurkolók számára egységesen 500 forintba kerül a belépő a vendégszektorba, elővételben a Honvéd szurkolói is a Ticket Express partnerirodáiban és a meccsjegy.mlsz.hu oldalon váltható. A Diósgyőri Stadion vendégpénztára a kezdés előtt egy órával nyit ki.

A vásárláskor kötelezően megadandó adatok

  • név
  • születési idő
  • születési hely

Egy szurkoló több jegyet is vásárolhat, amennyiben pontosan ismeri társa(i) fenti adatait. Megkérünk minden szurkolónkat, hogy a belépés előtt ellenőrizze adatait! Ha eltérés van, hibás adatokkal állították ki mérkőzésjegyét, díjmentesen kicseréljük.

Vásárláskor Sodexho, Edenred, Posta Paletta, és az Erzsébet Sport utalványokat fogadunk el

Internetes vásárlás

Az interneten is meg lehet vásárolni a belépőket a meccsjegy.mlsz.hu címen.

Regisztrációs jegy

14 év alatt és 65 év fölött ingyenes a belépés a Ligakupában a napos oldali lelátóra. Nekik a stadionban tartózkodók létszámának pontos meghatározhatósága miatt ingyenes regisztrációs jegyet kell váltani. A regisztrációs jegyek a pénztárak nyitvatartási idejében vehetők át korlátozott számban. A 14 év alattiaknak a diákigazolványt a 65 év fölöttieknek pedig nyugdíjas vagy személyi igazolványt fel kell mutatniuk.

Pénztárak nyitva tartása

DVTK Ajándékbolt, Szinvapark
hétfő-péntek 12-18 óra
szombat: 10-16 óra
vasárnap: zárva

DVTK Ajándékbolt, Diósgyőri Stadion
hétfő-kedd: zárva
szerda-péntek: 14-18 óra
szombat: 9-12 óra
szerda (meccsnap): 8 órától a mérkőzés kezdetéig, majd a mérkőzést követően még félóráig

Konténerpénztár, Diósgyőri Stadion
hétfő-vasárnap: zárva
szerda (meccsnap): 8 órától az első félidő végéig

VIP jegyek

A VIP vendégek a régi tribün előtti kordonnál felállított faházban vehetik át belépőjegyüket.

Sportszerű szurkolás

Kérjük szurkolóinkat, hogy sportszerűen buzdítsák a DVTK-t! Kérjük tartsák tiszteletben a pályarendszabályokat, tartózkodjanak a rasszista, homofób, gyűlöletkeltő rigmusoktól, az ellenfél és harmadik csapat szidalmazásától, valamint ne használjanak pirotechnikai eszközöket, ellenkező esetben büntetésre számíthat klubunk az MLSZ részéről.

Beléptetés

A forgókapus beléptetés során néhány fontos lépésre szeretnénk felhívni a figyelmed az alábbi videó segítségével.

 

A beléptetésnél a biztonsági ember nem veheti el a fényképes igazolványt, viszont kérésére fel kell mutatni.

Tikett

A Diósgyőri Stadionban nincs lehetőség készpénzes fizetésre, az ételek, italok árát előre váltott tikettel lehet kiegyenlíteni. A tikettek a stadionon belüli árusító pontoknál szerezhetők be 350 forintos áron, illetve jegyelővételkor megvásárolható a DVTK Ajándékbolt mindkét üzletében.

Fontos információ, hogy a tikettek egészen a bajnokság végéig, azaz 2015. július 20-ig érvényesek, tehát aki most hétvégén nem használja fel az összeset, annak még lesz lehetősége a fogyasztásra.

Vendéglátás

A mérkőzés alatt a Diósgyőri Stadionban Borsodi sört és többféle üdítőt, valamint finom falatokat árulunk.

Sajtóakkreditáció

A sajtó munkatársai a mérkőzésre a következő linken tudnak akkreditálni: http://bit.ly/DVTK-sajtoakkreditacio

Szólj hozzá a DVTK hivatalos facebook oldalán