A jelöléseket minden esetben az adott korosztályok szakmai stábjai teszik meg az elmúlt hónap teljesítménye alapján, melybe bele tartozik az edzésre járás sűrűsége, mérkőzéseken való szereplés, csapaton belüli szerep és természetesen, hogy ki fejlődött a legtöbbet. Célunk ezzel a kis díjjal is, hogy még egy kis motivációt adjunk a játékosainknak, hogy még tovább fejlődjenek és érjék el álmaikat.

DVTK LSA - női szakág
Február legjobbjai

LU9-es korosztály: Fecskó Éva Aisa

Papp Dávid, vezetőedző: - Aisa jó hozzáállással fegyelmezetten dolgozik, illetve az edzés részvétele is kiemelkedő. Az edzésjátékokban tudatosan alkalmazza a tanult elemeket. Az edzéseken mindig jókedvű és csapattársait is támogatja. Mint a feladatokban, mint mérkőzéseken a csapat egyik húzó egyénisége.

LU11-es korosztály: Puskás Bianca 

Csiszár Szabolcs, vezetőedző: - Bianka a kimagasló teljesítményével megérdemelten lett a hónap játékosa. Rendszeresen és elszántan jár az edzésekre, és ez a szorgalom és elkötelezettség hozzájárul ahhoz, hogy a játékának színvonala folyamatosan emelkedjen. Büszkék vagyunk rá, és biztosak vagyunk benne, hogy még sok sikeres pillanatot fogunk átélni a jövőben. Gratulálunk Biankának, és bízunk benne, hogy ez a lendülete a későbbiekben is megmarad.

LU13-as korosztály: Szabó-Abuczki Éva 

Kolok Volodymyr, vezetőedző: - A legtöbb edzésen részt vett, nagyon keményen edzett. A Kazincbarcikával vívott edzőmeccsen is remekül játszott. Jól tanul az iskolában, a munkája példaértékű mások számára. 

LU15-ös korosztály: Váradi Tímea

György Gábor, vezetőedző: - Példaértékű az edzéslátogatottsága, a tréningenken pedig kiemelkedő teljesítményt nyújt. Ugyanez igaz a mérkőzésekre is. 

LU17-es korosztály: Mezőssy Mira

Túróczi Loránt, vezetőedző - Mira a korosztályának egyik legfiatalabb játékosa, viszont külön öröm, hogy az edzésken már a felnőtt csapatban is megmutatta tudását. A futball iránti hozzáállása, akarata, stílusa sok mindent elárul róla. A pályán az egyik legmeghatározóbb játékos csapatunkban.

LU19-es korosztály: Kemenyiczki Laura

Bánföldi Zoltán, vezetőedző: - Minden edzésen részt vett februárban, emellett segítette a felnőtt csapatunk felkészülését is. Az edzőmérkőzéseken jó teljesítményt nyújtott, illetve az edzéseken is koncentrált volt.

Női felnőtt: Madarász Laura

Bém Gábor, vezetőedző: - A felkészülési mérkőzéseken és edzéseken is példamutató volt a hozzáállása. Szorgalmának és alázatos munkájának köszönhetően meghívták az U19-es válogatott portugáliai tornájára is, ahol Ausztria és Portugália ellen is pályára léphetett címeres mezben.