Beharangozó 2023. december 13., szerda

Ma Zaragozában játszik a DVTK HUN-Therm

Az Euroliga 9. fordulójában Zaragozába utazik csapatunk, ahol a FIBA szakírói szerint ezúttal is a hét mérkőzését játsszuk majd a Casademont Zaragoza együttese ellen. A találkozó 20 órákor kezdődik majd, jegyek már kaphatók a hazai csapat weboldalán. A mérkőzést az Euroleague Women YouTube csatornája élőben közvetíti.

Ma Zaragozában játszik a DVTK HUN-Therm


Euroliga A-csoport 9. forduló

2023. december 13., szerda (Zaragoza, Pabellón Principe Felipe)
20:00 Casademont Zaragoza - DVTK HUN-Therm

Mérkőzés információk

Helyszín

Pabellón Principe Felipe
50013 Zaragoza, Avenida Cesareo Alierta 120.

Jegyvásárlás

A jegyek online megvásárolhatók a Zaragoza oldalán, a helyszínen pedig 19 órától nyitnak a a jegypénztárak szerdán. A rendező klub közleménye értelmében a vendégszurkolók az 56. szektorban kapnak majd helyet, így kérjük, mindenki ide vásárolja meg a belépőjegyét! A jegyek 10 euróba (~3800 forint) kerülnek.

Közvetítés

A találkozót a FIBA YouTube csatornája élőben közvetíti majd.

Edzői várakozás

Völgyi Péter: Kifejezetten örültünk annak, hogy a november óta tartó erőltetett menetben győzni tudtunk a hétvégén Sopronban. Hasonló a taktikai repertoárja a címvédőnek, mint a Zaragozának, így felkészülési szempontból is fontos mérkőzés volt a legutóbbi. Kemény összecsapás vár ránk Spanyolországban, fizikálisan és mentálisan is a maximumot kell nyújtanunk, ha győzelemmel szeretnénk elhagyni a pályát. Sajnos Kányási Veronika nem utazik velünk, neki még nincs megfelelő állapotban a bokája, viszont Darcee Garbin és Milica Jovanovic is bevethetők, ami bővíti a rotációs lehetőségeinket. A hangulatra biztosan nem lesz panasz, a Zaragozának jelentős szurkolói bázisa van, de a hírek szerint diósgyőri szurkolók is szép számmal lesznek majd a csarnokban - mi mindent megteszünk majd, hogy örömet okozzunk nekik.