Országos U14-es Bajnokság, 
Kiemelt csoport, 20. forduló

Diósgyőri VTK - ETO FC Győr 4-1 (2-1)

DVTK Edzőközpont, Játékvezető: Görzsöny Péter (Horváth Róbert, Horváth Dóra).
Diósgyőri VTK: Kovács M. - Szemes L., Puskás Z., Martis M., Bialkó Z., G. Rados, Fecske A., Schön B., T. Pashaiev, Kovács Á., Juhász H. Vezetőedző: Germán Gábor. 
ETO FC Győr: Kovács H. - Bakonyi Z., Börcsök E., Pálla N., Bognár Á., Vitális N., Csala D., Jakabovits S., Dancs B., Mészáros Zs., Varga P. Vezetőedző: Sárközi Attila. 

Csere: Kovács H. helyett Burján B. a 34., Schön B. helyett Kelemen Z. a 47., T. Pashaiev helyett A. Kharchenko a 47., Bakonyi Z. helyett Szabó B. az 50., Csala D. helyett Hardon I. az 50., Martis M. helyett Balogh B. az 51., Kovács Á. helyett B. Samsyka az 51., Börcsök E. helyett Schreiber N. az 56., Vitális N. helyett Kemény K. az 56., G. Rados helyett Farkas D. a 62., Fecske A. helyett R. Vaidych a 62. percben. 
Sárga lap: Juhász H. az 55., Dancs B. az 55., G. Rados az 57., Pálla N. a 65. percben. 
Gólszerző: G. Rados (1-0) a 4., Varga P. (1-1) a 8., G. Rados (2-1) a 38., A. Kharchenko (3-1) a 49., Fecske A. (4-1) a 60. percben. 

Germán Gábor: - Az elmúlt hetekhez képest döcögősebben ment a játék, hátul is becsúszott egy-egy hiba, amiből a kapott gól is született. Az első félidőben a két találat ellenére a helyzetkihasználásunk szörnyen nézett ki, viszont a csapat erejét mutatja, hogy így is magabiztosan hoztuk a találkozót.